youtube videos in trip reports

Check here for updates to the forum and site.
Forum rules
  • This is a mountaineering forum, so please keep your posts on-topic. Posts do not all have to be related to the 14ers but should at least be mountaineering-related.
  • Personal attacks and confrontational behavior will result in removal from the forum at the discretion of the administrators.
  • Do not use this forum to advertise, sell photos or other products or promote a commercial website.
  • Troll posts will be removed.
For more details, please see the Terms of Use you agreed to when joining the forum.
Post Reply
User avatar
JaredJohnson
Posts: 398
Joined: 8/27/2014
14ers: 28 5
13ers: 13
Trip Reports (3)

youtube videos in trip reports

Post by JaredJohnson »

Hi there, I embedded some youtube videos in my recent trip report and they showed up correctly in the editor and the preview, but once I posted them they reverted to blank frames. Then upon re-editing the video URLs are gone. I reproduced this with embed code directly at first, then tried again with just pasting the video URL into the video URL field and saving; but I still go the same results either way.

TR is here: https://www.14ers.com/php14ers/triprepo ... trip=21367

-Jared
User avatar
BillMiddlebrook
Site Administrator
Posts: 6608
Joined: 7/25/2004
14ers: 58 46 22
13ers: 168 58 45
Trip Reports (7)
Contact:

Re: youtube videos in trip reports

Post by BillMiddlebrook »

Should be fixed now, for both Youtube and Vimeo
“Today, up on this hill
I'm counting all the killers
They sway as they swarm
A look of gluttons in their eyes
They mutter as the body loses warmth
They pick your bones like locks inside a tomb
And take great care to not take care of you”
User avatar
JaredJohnson
Posts: 398
Joined: 8/27/2014
14ers: 28 5
13ers: 13
Trip Reports (3)

Re: youtube videos in trip reports

Post by JaredJohnson »

it is indeed fixed, thank you!
Post Reply