youtube videos in trip reports

Check here for updates to the forum and site.
Forum rules
  • This is a mountaineering forum, so please keep your posts on-topic. Posts do not all have to be related to the 14ers but should at least be mountaineering-related.
  • Personal attacks and confrontational behavior will result in removal from the forum at the discretion of the administrators.
  • Do not use this forum to advertise, sell photos or other products or promote a commercial website.
  • Troll posts will be removed.
For more details, please see the Terms of Use you agreed to when joining the forum.
Post Reply
User avatar
JaredJohnson
Posts: 409
Joined: 8/27/2014
14ers: 28  5 
13ers: 8 
Trip Reports (3)
Contact:

youtube videos in trip reports

Post by JaredJohnson »

Hi there, I embedded some youtube videos in my recent trip report and they showed up correctly in the editor and the preview, but once I posted them they reverted to blank frames. Then upon re-editing the video URLs are gone. I reproduced this with embed code directly at first, then tried again with just pasting the video URL into the video URL field and saving; but I still go the same results either way.

TR is here: https://www.14ers.com/php14ers/triprepo ... trip=21367

-Jared
User avatar
BillMiddlebrook
Site Administrator
Posts: 6632
Joined: 7/25/2004
14ers: 58  46  22 
13ers: 130  41  33 
Trip Reports (6)
Contact:

Re: youtube videos in trip reports

Post by BillMiddlebrook »

Should be fixed now, for both Youtube and Vimeo
“I start to drift with the tide
Maybe I'll reach, I'll reach the beach
My heart is sealed watertight
Maybe I'll reach, I'll reach the beach”
User avatar
JaredJohnson
Posts: 409
Joined: 8/27/2014
14ers: 28  5 
13ers: 8 
Trip Reports (3)
Contact:

Re: youtube videos in trip reports

Post by JaredJohnson »

it is indeed fixed, thank you!
Post Reply